WorldSpot.net forum

English forums => WorldSpot Firmware => Topic started by: Gordon-waters on June 28, 2016, 08:02:09 am

Title: Firmware for TL-WR940N / TL-WR941ND
Post by: Gordon-waters on June 28, 2016, 08:02:09 am
Hi Have a TL-WR941ND and can not seem to get any of the WS FW to work, anyone know if this model can be used.


450M Wireless N Router
Model No. TL-WR940N / TL-WR941ND

Firmware Version:   
3.16.9 Build 150312 Rel.59597n

Hardware Version:   
WR940N v3/WR941ND v6 00000000
Title: Re: Firmware for TL-WR940N / TL-WR941ND
Post by: WorldSpot on June 28, 2016, 02:48:26 pm
Hello

Please try this one:
http://dl.worldspot.net/wsbeta/14.07-20160229-1/ar71xx-std/openwrt-ar71xx-generic-tl-wr941nd-v6-squashfs-factory.bin
Title: Re: Firmware for TL-WR940N / TL-WR941ND
Post by: Gordon-waters on June 29, 2016, 12:12:44 am
Thanks, This one actually loaded but the router will now not boot. Waited until it reset itself but no response. Only a power light
Title: Re: Firmware for TL-WR940N / TL-WR941ND
Post by: WorldSpot on June 29, 2016, 07:47:21 am
No response?
Have you read worldspot firmware documentation?
Have you connected the wan port to internet and waited at least 5 min after flash?
Title: Re: Firmware for TL-WR940N / TL-WR941ND
Post by: Gordon-waters on June 29, 2016, 11:51:10 pm
Yes I have connected the wan port and waited. I do not get a light on to show i have connected to the ethernet port. This is my 3rd node, so already have done 2 previously.

Thanks
Title: Re: Firmware for TL-WR940N / TL-WR941ND
Post by: WorldSpot on June 30, 2016, 08:42:02 am
Was it on the same model?
Can you try to activate openwrt failsafe?
You may also try to reflash with tftp method.